• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Brownies met marshmallowtopping

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. 2

    Doe de chocolade en de boter in een kom en smelt au bain-marie of in de microgolfoven. Klop ondertussen de eieren met de kandijsuiker ongeveer 10 minuten tot een dikke witte massa. Roer er de gesmolten chocolade door.

  3. 3

    Zeef de bloem met het bakpoeder boven de kom en spatel ze, samen met het amandelpoeder, luchtig door de massa.

  4. 4

    Doe het beslag in een ingevette vierkante bakvorm van ongeveer 20 x 20 cm. Bak de brownies 18 minuten in de voorverwarmde oven.

  5. 5

    Strooi er de marshmallows, gehakte amandelen en chocoladepellets over. Smelt de pindakaas en lepel over de topping. Zet nog 2 à 3 minuten in de oven. Laat afkoelen en snijd de brownies in stukken. Lekker met een bolletje ijs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. 2

    Doe de chocolade en de boter in een kom en smelt au bain-marie of in de microgolfoven. Klop ondertussen de eieren met de kandijsuiker ongeveer 10 minuten tot een dikke witte massa. Roer er de gesmolten chocolade door.

  3. 3

    Zeef de bloem met het bakpoeder boven de kom en spatel ze, samen met het amandelpoeder, luchtig door de massa.

  4. 4

    Doe het beslag in een ingevette vierkante bakvorm van ongeveer 20 x 20 cm. Bak de brownies 18 minuten in de voorverwarmde oven.

  5. 5

    Strooi er de marshmallows, gehakte amandelen en chocoladepellets over. Smelt de pindakaas en lepel over de topping. Zet nog 2 à 3 minuten in de oven. Laat afkoelen en snijd de brownies in stukken. Lekker met een bolletje ijs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.