Recept

Biscuit met frambozen en witte paaseitjes

 • Duur:
 • Budget:
 • Moeilijkheid:

bereiding
 1. 1

  Verwarm de oven voor op 180°C. klop de eieren met de suiker en de melk gedurende 10 minuten tot een witschuimige massa. Voeg de bloem toe en meng tot een luchtig beslag.

 2. 2

  Beboter de taartvorm en bestuif met bloem. doe het beslag in de vorm. Bak gedurende 20 à 25 minuten in de voorverwarmde oven. laat even rusten, ontvorm en laat de biscuit helemaal afkoelen op een rooster.

 3. 3

  Spoel de frambozen en snij twee derde ervan in stukjes. klop voor de vulling de room met de poedersuiker stijf, voeg er enkele druppels vanille-essence aan toe. laat opstijven in de koelkast.

 4. 4

  Snij de biscuit horizontaal met een scherp mes in drie gelijke delen. leg één helft op een taartenschotel en besprenkel met kirsch. Strijk met een paletmes een flinke lepel van de vanilleroom op de biscuithelft en verdeel er de helft van in stukjes gesneden frambozen over.

 5. 5

  Herhaal dit met de tweede biscuithelft, de room en de frambozen en eindig met het derde deel van de biscuit. werk af met de rest van de vanilleroom, de hele frambozen en witte paaseitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Biscuit met frambozen en witte paaseitjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!