Pizza met eekhoorntjesbrood
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizza met eekhoorntjesbrood

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke herfstpizza

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het eekhoorntjesbrood in plakken en scheur de parmaham in reepjes. Hak de knoflook en de bladpeterselie fijn. Verkruimel de geitenkaas. Verwarm de oven voor op 210° C.

  2. 2

    Rol het pizzadeeg uit op een vel bakpapier en leg het op een bakplaat.

  3. 3

    Stoof het eekhoorntjesbrood aan in boter en olijfolie. Voeg er, als de paddenstoelen zacht zijn, de knoflook en de peterselie aan toe. Haal van het vuur en laat even afkoelen.

  4. 4

    Verdeel de paddenstoelen over het deeg. Leg er de reepjes parmaham op en bestrooi met de geitenkaas. Bak 15 à 20 minuten in de oven, tot de kaas mooi gesmolten en goudbruin is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het eekhoorntjesbrood in plakken en scheur de parmaham in reepjes. Hak de knoflook en de bladpeterselie fijn. Verkruimel de geitenkaas. Verwarm de oven voor op 210° C.

  2. 2

    Rol het pizzadeeg uit op een vel bakpapier en leg het op een bakplaat.

  3. 3

    Stoof het eekhoorntjesbrood aan in boter en olijfolie. Voeg er, als de paddenstoelen zacht zijn, de knoflook en de peterselie aan toe. Haal van het vuur en laat even afkoelen.

  4. 4

    Verdeel de paddenstoelen over het deeg. Leg er de reepjes parmaham op en bestrooi met de geitenkaas. Bak 15 à 20 minuten in de oven, tot de kaas mooi gesmolten en goudbruin is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.