Gevulde pannenkoeken met groenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde pannenkoeken met groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng de bloem met de melk, de eieren en 100 ml water tot een glad beslag. Kruid met peper en zout en laat even rusten.

  2. 2

    Schil de wortelen en rasp ze grof. Pel en snipper de ui. Maak de paddenstoelen schoon en snij ze klein. Spoel en snipper de bieslook.

  3. 3

    Verhit wat olie en fruit er de ui in glazig. Voeg de paddenstoelen toe en stoof ze ongeveer 5 minuten mee.

  4. 4

    Bak vier mooie pannenkoeken van het beslag in een pan met wat olie.

  5. 5

    Meng de plattekaas met het citroensap, bestrijk er de pannenkoeken mee. Verdeel er de bieslook, wortel en paddenstoelen over. Kruid met peper en zout. Rol de pannenkoeken dicht en snij ze in stukjes. Steek vast met cocktailprikkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de bloem met de melk, de eieren en 100 ml water tot een glad beslag. Kruid met peper en zout en laat even rusten.

  2. 2

    Schil de wortelen en rasp ze grof. Pel en snipper de ui. Maak de paddenstoelen schoon en snij ze klein. Spoel en snipper de bieslook.

  3. 3

    Verhit wat olie en fruit er de ui in glazig. Voeg de paddenstoelen toe en stoof ze ongeveer 5 minuten mee.

  4. 4

    Bak vier mooie pannenkoeken van het beslag in een pan met wat olie.

  5. 5

    Meng de plattekaas met het citroensap, bestrijk er de pannenkoeken mee. Verdeel er de bieslook, wortel en paddenstoelen over. Kruid met peper en zout. Rol de pannenkoeken dicht en snij ze in stukjes. Steek vast met cocktailprikkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.