• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lichte groentebouillon

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de wortelen, preien, groene selder, knolselder, 1 ui en de kastanjechampignons grof. Prik 1 gepelde ui in met de kruidnagels. Doe alles in een grote pan. Voeg het kruidentuiltje (peterseliestengels, tijm, laurier), de peperkorrels en wat zout toe. Schenk er water bij tot alles onderstaat. Breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat de bouillon 40 minuten zachtjes koken. Laat afkoelen. Schenk de bouillon door een fijne zeef.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de wortelen, preien, groene selder, knolselder, 1 ui en de kastanjechampignons grof. Prik 1 gepelde ui in met de kruidnagels. Doe alles in een grote pan. Voeg het kruidentuiltje (peterseliestengels, tijm, laurier), de peperkorrels en wat zout toe. Schenk er water bij tot alles onderstaat. Breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat de bouillon 40 minuten zachtjes koken. Laat afkoelen. Schenk de bouillon door een fijne zeef.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.