Gekaramelliseerde kippenboutjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gekaramelliseerde kippenboutjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Feestelijke fingerfood.

bereiding
  1. 1

    Meng de ketchup met de honing, sojasaus, wittewijnazijn en de gedroogde oregano. Bestrijk er de voorgegaarde kleine kippenboutjes mee. Laat 30 minuten marineren.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°.

  3. 3

    Laat de gemarineerde kippenboutjes ongeveer 15 minuten karamelliseren in de oven. Bestrooi met gesnipperde lente-uitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de ketchup met de honing, sojasaus, wittewijnazijn en de gedroogde oregano. Bestrijk er de voorgegaarde kleine kippenboutjes mee. Laat 30 minuten marineren.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°.

  3. 3

    Laat de gemarineerde kippenboutjes ongeveer 15 minuten karamelliseren in de oven. Bestrooi met gesnipperde lente-uitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.