Hibiscus mocktail
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hibiscus mocktail

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor wie liever iets zonder alcohol drinkt.

bereiding
  1. 1

    Zet een cocktailshaker een uurtje op voorhand in de koelkast.

  2. 2

    Doe de ijsblokjes met de vlierbloesemsiroop in de beker. Giet er het appelsap en het sodawater bij en schud tot het drankje goed gekoeld is. Zeef het.

  3. 3

    Vul de glazen met het appel-vlierbloesemsap. Leg in elk glas een hibiscusbloem. Werk af met een blaadje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Zet een cocktailshaker een uurtje op voorhand in de koelkast.

  2. 2

    Doe de ijsblokjes met de vlierbloesemsiroop in de beker. Giet er het appelsap en het sodawater bij en schud tot het drankje goed gekoeld is. Zeef het.

  3. 3

    Vul de glazen met het appel-vlierbloesemsap. Leg in elk glas een hibiscusbloem. Werk af met een blaadje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.