Hibiscus- frambozenfrisco’s
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hibiscus- frambozenfrisco’s

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk frisse ijslolly's! 

bereiding
  1. 1

    Schil de gember en rasp ‘m fijn. Spoel de muntblaadjes en hak ze grof. Breng 400 milliliter water aan de kook.

  2. 2

    Giet het water over de zakjes thee en voeg de gember, de munt en de siroop toe. Laat 10 minuten trekken, zeef en laat afkoelen.

  3. 3

    Voeg het citroensap toe aan de thee. Verdeel de frambozen over de friscovormpjes, overgiet met de thee en zet de vormpjes minstens 1 dag in de diepvries.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de gember en rasp ‘m fijn. Spoel de muntblaadjes en hak ze grof. Breng 400 milliliter water aan de kook.

  2. 2

    Giet het water over de zakjes thee en voeg de gember, de munt en de siroop toe. Laat 10 minuten trekken, zeef en laat afkoelen.

  3. 3

    Voeg het citroensap toe aan de thee. Verdeel de frambozen over de friscovormpjes, overgiet met de thee en zet de vormpjes minstens 1 dag in de diepvries.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.