Recept

Quiche met asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding

    Met Knorr

  1. 1

    Voor een flinke aspergesmaak vervang je de room door 1 blik Knorr Aspergecrème met 1 el
    maïszetmeel er doorgeroerd.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Leg het deeg in een ingevette bakvorm. Leg een vel bakpapier op het deeg en vul met de steunvulling. Bak 15 minuten blind voor. Verwijder het papier en de vulling.

  3. 3

    Breek de uiteinden van de asperges. Snij ze in stukken van 3 cm, blancheer 4 minuten in lichtgezouten water. Giet af, laat schrikken onder koud water en laat uitlekken.

  4. 4

    Klop de eieren los met de room, kervel, peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de asperges over de quichebodem. Verdeel er de kaas over. Overgiet met het
    ei-roommengsel. Verdeel de tomaatjes over de quiche.

  6. 6

    Bak de quiche 30 minuten in de oven. Serveer met een slaatje naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Quiche met asperges

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!