Souvlaki van lamsvlees
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Souvlaki van lamsvlees

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met Turks brood

bereiding
  1. 1

    Snij het vlees in blokjes. Meng de olijfolie met de oregano, peper en zout. Schep er het vlees door en laat 10 minuten marineren.

  2. 2

    Maak de groenten schoon. Scheur of snij de sla, snij de tomaten in partjes en de ui in flinterdunne ringen. Meng tot een salade.

  3. 3

    Pel en snipper de knoflook voor de saus. Meng de yoghurt met olijfolie, wittewijnazijn, knoflook, peterselie, peper en zout.

  4. 4

    Prik de vleesblokjes op spiesjes. Rooster ze naar smaak op de grill, of bak ze in een grillpan. Serveer de spiesjes met de salade en de yoghurtsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij het vlees in blokjes. Meng de olijfolie met de oregano, peper en zout. Schep er het vlees door en laat 10 minuten marineren.

  2. 2

    Maak de groenten schoon. Scheur of snij de sla, snij de tomaten in partjes en de ui in flinterdunne ringen. Meng tot een salade.

  3. 3

    Pel en snipper de knoflook voor de saus. Meng de yoghurt met olijfolie, wittewijnazijn, knoflook, peterselie, peper en zout.

  4. 4

    Prik de vleesblokjes op spiesjes. Rooster ze naar smaak op de grill, of bak ze in een grillpan. Serveer de spiesjes met de salade en de yoghurtsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.