Hondshaai met dragonsaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hondshaai met dragonsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een kruidig stoofpotje

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalotten. Fruit ze glazig in wat boter en voeg er de hondshaai aan toe. Kruid met peper en zout. Zet het vuur zachter en laat afgedekt in 15 minuten gaar stoven.

  2. 2

    Pluk de blaadjes van de takjes dragon, spoel en droog ze. Hak ze fijn.

  3. 3

    Blus de vis met de sherry, de witte wijn en de visbouillon. Doe er de room, mosterd en gehakte dragon bij. Laat op een zacht vuurtje inkoken tot de saus de gewenste dikte heeft. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer het stoofpotje met gekookte aardappelen en een groene salade of prinsessenboontjes

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalotten. Fruit ze glazig in wat boter en voeg er de hondshaai aan toe. Kruid met peper en zout. Zet het vuur zachter en laat afgedekt in 15 minuten gaar stoven.

  2. 2

    Pluk de blaadjes van de takjes dragon, spoel en droog ze. Hak ze fijn.

  3. 3

    Blus de vis met de sherry, de witte wijn en de visbouillon. Doe er de room, mosterd en gehakte dragon bij. Laat op een zacht vuurtje inkoken tot de saus de gewenste dikte heeft. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer het stoofpotje met gekookte aardappelen en een groene salade of prinsessenboontjes

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.