Gevulde kalfslapjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde kalfslapjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met pasta of gnocchi

bereiding
  1. 1

    Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij ze in kwartjes. Snij de mozzarella in 8 plakjes.

  2. 2

    Leg het kalfsvlees open op het werkvlak. Beleg met een plakje spek, een plakje kaas, een partje peer en een salieblaadje. Rol op en bind vast met keukentouw. Snij de sjalotten in fijne reepjes.

  3. 3

    Bak eerst de saltimbocca aan alle kanten bruin in de pan met olijfolie. Haal ze eruit. Doe de sjalot in dezelfde pan en stoof glazig, blus met de kalfsfond. Snipper 6 blaadjes salie en voeg ze toe aan de pan. Kruid met peper en zout en laat de saus indikken.

  4. 4

    Leg de saltimbocca op de sjalot en laat nog 10 minuten verder garen.

  5. 5

    Serveer met de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij ze in kwartjes. Snij de mozzarella in 8 plakjes.

  2. 2

    Leg het kalfsvlees open op het werkvlak. Beleg met een plakje spek, een plakje kaas, een partje peer en een salieblaadje. Rol op en bind vast met keukentouw. Snij de sjalotten in fijne reepjes.

  3. 3

    Bak eerst de saltimbocca aan alle kanten bruin in de pan met olijfolie. Haal ze eruit. Doe de sjalot in dezelfde pan en stoof glazig, blus met de kalfsfond. Snipper 6 blaadjes salie en voeg ze toe aan de pan. Kruid met peper en zout en laat de saus indikken.

  4. 4

    Leg de saltimbocca op de sjalot en laat nog 10 minuten verder garen.

  5. 5

    Serveer met de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.