Gevulde schnitzel met kappertjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde schnitzel met kappertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gerecht voor jong en oud

bereiding
  1. 1

    Sla de kalfslapjes heel plat tussen twee vellen plasticfolie. 

  2. 2

    Leg de plakjes kaas telkens op een plak ham en leg er één op elk kalfslapje. Vouw dicht, duw lichtjes aan en steek vast met een houten prikker. Kruid het vlees met peper en zout. 

  3. 3

    Doe de bloem in een diep bord. Klop de eieren samen met de citroenschil los in een tweede bord. Doe het paneermeel in een derde. Haal het vlees eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en vervolgens door het paneermeel. Duw licht aan. 

  4. 4

    Verhit een flinke bodem olie in een pan. Bak de schnitzels aan beide kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. 

  5. 5

    Bestrooi de schnitzels met kappertjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Sla de kalfslapjes heel plat tussen twee vellen plasticfolie. 

  2. 2

    Leg de plakjes kaas telkens op een plak ham en leg er één op elk kalfslapje. Vouw dicht, duw lichtjes aan en steek vast met een houten prikker. Kruid het vlees met peper en zout. 

  3. 3

    Doe de bloem in een diep bord. Klop de eieren samen met de citroenschil los in een tweede bord. Doe het paneermeel in een derde. Haal het vlees eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en vervolgens door het paneermeel. Duw licht aan. 

  4. 4

    Verhit een flinke bodem olie in een pan. Bak de schnitzels aan beide kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. 

  5. 5

    Bestrooi de schnitzels met kappertjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.