Vegetarische pita met yoghurtdip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vegetarische pita met yoghurtdip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker vegetarisch 

bereiding
  1. 1

    Spoel de kikkererwten, laat uitlekken. Pel en snipper de ui en de knoflook. Doe samen met de kikkererwten, de verse kruiden, bloem, komijn, 1 eetlepel olijfolie, peper en zout in de blender en mix tot een dikke pasta. Rol er balletjes van en bak ze goudbruin.

  2. 2

    Snipper 1 rode ui en de knoflook fijn. Rasp de komkommer. Meng met de yoghurt, breng op smaak met het citroensap en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Spoel de veldsla en snij de overige 2 uien in kleine partjes. 

  4. 4

    Gril de pitabroodjes krokant en snij ze open. Vul ze met veldsla, de balletjes, de rode ui en een lepel van de yoghurtdip. Werk eventueel af met koriander. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de kikkererwten, laat uitlekken. Pel en snipper de ui en de knoflook. Doe samen met de kikkererwten, de verse kruiden, bloem, komijn, 1 eetlepel olijfolie, peper en zout in de blender en mix tot een dikke pasta. Rol er balletjes van en bak ze goudbruin.

  2. 2

    Snipper 1 rode ui en de knoflook fijn. Rasp de komkommer. Meng met de yoghurt, breng op smaak met het citroensap en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Spoel de veldsla en snij de overige 2 uien in kleine partjes. 

  4. 4

    Gril de pitabroodjes krokant en snij ze open. Vul ze met veldsla, de balletjes, de rode ui en een lepel van de yoghurtdip. Werk eventueel af met koriander. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.