Zalm met korstje van Klaartjeskaas en witloofsalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zalm met korstje van Klaartjeskaas en witloofsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Spoel de peterselie en hak fijn. Verkruimel het brood en meng het samen met de peterselie door de kruidenkaas.

  3. 3

    Leg de zalmfilets in een ingeoliede ovenschaal. Smeer op elk stuk een mooie laag van het kruidenkaasmengsel en zet ongeveer 20 minuten in de oven.

  4. 4

    Spoel de veldsla en verwijder de steeltjes. Maak het witloof schoon, haal het bittere hart eruit en snij in reepjes. Hussel de veldsla en het witloof door elkaar en meng er enkele lepels olijfolie en het sinaasappelsap door. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de witloofsalade over 4 borden leg er een zalmfilet bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Spoel de peterselie en hak fijn. Verkruimel het brood en meng het samen met de peterselie door de kruidenkaas.

  3. 3

    Leg de zalmfilets in een ingeoliede ovenschaal. Smeer op elk stuk een mooie laag van het kruidenkaasmengsel en zet ongeveer 20 minuten in de oven.

  4. 4

    Spoel de veldsla en verwijder de steeltjes. Maak het witloof schoon, haal het bittere hart eruit en snij in reepjes. Hussel de veldsla en het witloof door elkaar en meng er enkele lepels olijfolie en het sinaasappelsap door. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de witloofsalade over 4 borden leg er een zalmfilet bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.