Zelfgemaakte chocopasta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zelfgemaakte chocopasta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Smelt de melkchocolade en de fondantchocolade au bain-marie

  2. 2

    Roer er 2 el hazelnootpoeder, 1,5 el hazelnootolie, 1 kl cacaopoeder, enkele druppels vanille-essence en 1 el vloeibare honing door.

  3. 3

    Doe een flinke snuif kaneel bij het mengsel en roer 60 g zachte boter in vlokjes door het lauwe chocolademengsel.

  4. 4

    Verdeel in potjes en laat opstijven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Smelt de melkchocolade en de fondantchocolade au bain-marie

  2. 2

    Roer er 2 el hazelnootpoeder, 1,5 el hazelnootolie, 1 kl cacaopoeder, enkele druppels vanille-essence en 1 el vloeibare honing door.

  3. 3

    Doe een flinke snuif kaneel bij het mengsel en roer 60 g zachte boter in vlokjes door het lauwe chocolademengsel.

  4. 4

    Verdeel in potjes en laat opstijven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.