Spaghetti bolognese met een twist
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spaghetti bolognese met een twist

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de selder en wortel schoon. Snij ze in heel kleine stukjes.

  2. 2

    Verwarm wat boter of olie in een grote pan, voeg het gehakt toe en bak het rul in ongeveer 4 minuten. Doe de groenten erbij en bak kort aan. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Doe er de tomatenblokjes, 400 ml water en de Knorr Bouillonketeltjes bij. Laat de saus op zacht vuur zo’n 45 minuten pruttelen. Roer geregeld om.

  4. 4

    Kook intussen de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. 5

    Verdeel de pasta over 4 diepe borden, schep de saus erover en garneer met parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de selder en wortel schoon. Snij ze in heel kleine stukjes.

  2. 2

    Verwarm wat boter of olie in een grote pan, voeg het gehakt toe en bak het rul in ongeveer 4 minuten. Doe de groenten erbij en bak kort aan. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Doe er de tomatenblokjes, 400 ml water en de Knorr Bouillonketeltjes bij. Laat de saus op zacht vuur zo’n 45 minuten pruttelen. Roer geregeld om.

  4. 4

    Kook intussen de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. 5

    Verdeel de pasta over 4 diepe borden, schep de saus erover en garneer met parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!