Spaghetti bolognese met een twist
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spaghetti bolognese met een twist

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de selder en wortel schoon. Snij ze in heel kleine stukjes.

  2. 2

    Verwarm wat boter of olie in een grote pan, voeg het gehakt toe en bak het rul in ongeveer 4 minuten. Doe de groenten erbij en bak kort aan. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Doe er de tomatenblokjes, 400 ml water en de Knorr Bouillonketeltjes bij. Laat de saus op zacht vuur zo’n 45 minuten pruttelen. Roer geregeld om.

  4. 4

    Kook intussen de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. 5

    Verdeel de pasta over 4 diepe borden, schep de saus erover en garneer met parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de selder en wortel schoon. Snij ze in heel kleine stukjes.

  2. 2

    Verwarm wat boter of olie in een grote pan, voeg het gehakt toe en bak het rul in ongeveer 4 minuten. Doe de groenten erbij en bak kort aan. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Doe er de tomatenblokjes, 400 ml water en de Knorr Bouillonketeltjes bij. Laat de saus op zacht vuur zo’n 45 minuten pruttelen. Roer geregeld om.

  4. 4

    Kook intussen de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. 5

    Verdeel de pasta over 4 diepe borden, schep de saus erover en garneer met parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.