Zalmbonbon met verse krabsla
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zalmbonbon met verse krabsla

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Simpel met een chique twist

bereiding
  1. 1

    Laat de krab uitlekken. Prak ze met een vork.

    Prak het eigeel met een vork en snij het wit in kleine blokjes.

    Snij de komkommer in dunne plakjes.

  2. 2

    Meng
    eiwit en eigeel met de krab en wat
    mayonaise. Breng op smaak met
    citroensap, peper en zout.

  3. 3

    Leg de plakjes zalm open en schep er een lepel krabsla op. Neem de randen samen en draai eraan, zodat de zalm een bonbon vormt.

  4. 4

    Schik wat plakjes komkommer op vier bordjes en leg er telkens een zalmbonbon op, met de sluiting naar onderen. Werk af met dille, zure room en enkele druppeltjes balsamicoazijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de krab uitlekken. Prak ze met een vork.

    Prak het eigeel met een vork en snij het wit in kleine blokjes.

    Snij de komkommer in dunne plakjes.

  2. 2

    Meng
    eiwit en eigeel met de krab en wat
    mayonaise. Breng op smaak met
    citroensap, peper en zout.

  3. 3

    Leg de plakjes zalm open en schep er een lepel krabsla op. Neem de randen samen en draai eraan, zodat de zalm een bonbon vormt.

  4. 4

    Schik wat plakjes komkommer op vier bordjes en leg er telkens een zalmbonbon op, met de sluiting naar onderen. Werk af met dille, zure room en enkele druppeltjes balsamicoazijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.