Spruitjesstoemp met drumsticks
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spruitjesstoemp met drumsticks

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snelle kost!

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij in stukken en kook ze gaar in licht gezouten water, giet af. 

  2. 2

    Maak de spruitjes schoon en halveer grote exemplaren. Kook ze in ± 8 minuten gaar en laat schrikken onder ijskoud water. 

  3. 3

    Voeg toe aan de aardappelen en stamp ze fijn met 'n beetje boter en melk. Breng op smaak met de geraspte kaas, peper, zout en nootmuskaat. 

  4. 4

    Klop de eieren los, wentel de kipdrumsticks door 'n bodempje bloem, de losgeklopte eieren en een handvol panko (Japans broodkruim)

  5. 5

    Verhit olijfolie in een pan en bak de drumsticks goudbruin. Serveer met de stoemp.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij in stukken en kook ze gaar in licht gezouten water, giet af. 

  2. 2

    Maak de spruitjes schoon en halveer grote exemplaren. Kook ze in ± 8 minuten gaar en laat schrikken onder ijskoud water. 

  3. 3

    Voeg toe aan de aardappelen en stamp ze fijn met 'n beetje boter en melk. Breng op smaak met de geraspte kaas, peper, zout en nootmuskaat. 

  4. 4

    Klop de eieren los, wentel de kipdrumsticks door 'n bodempje bloem, de losgeklopte eieren en een handvol panko (Japans broodkruim)

  5. 5

    Verhit olijfolie in een pan en bak de drumsticks goudbruin. Serveer met de stoemp.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.