Varkentje van marsepein
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkentje van marsepein

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Sinterklaassnoepje

bereiding
  1. 1

    Kneed de marsepein met een beetje poedersuiker en voeg druppeltje per druppeltje rode voedingskleurstof toe, tot de marsepein roze kleurt.

  2. 2

    Vorm van 3/4 van de marsepein een peertje - dat wordt het lichaam. Druk voor de snuit de smalle kant wat plat (op het werkvlak). Maak een insnede voor de mond en prik twee gaatjes voor de neus.

  3. 3

    Maak van de rest van de marsepein twee oortjes, vier pootjes en een krulstaart. Plak ze op het lichaam van het varkentje (eventueel met een klein beetje water).

  4. 4

    Maak 2 putjes voor de ogen en duw er de suikerparels in. Smelt de chocolade in de magnetron en maak de pupillen (met behulp van een prikkertje). Laat drogen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kneed de marsepein met een beetje poedersuiker en voeg druppeltje per druppeltje rode voedingskleurstof toe, tot de marsepein roze kleurt.

  2. 2

    Vorm van 3/4 van de marsepein een peertje - dat wordt het lichaam. Druk voor de snuit de smalle kant wat plat (op het werkvlak). Maak een insnede voor de mond en prik twee gaatjes voor de neus.

  3. 3

    Maak van de rest van de marsepein twee oortjes, vier pootjes en een krulstaart. Plak ze op het lichaam van het varkentje (eventueel met een klein beetje water).

  4. 4

    Maak 2 putjes voor de ogen en duw er de suikerparels in. Smelt de chocolade in de magnetron en maak de pupillen (met behulp van een prikkertje). Laat drogen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.