Gehaktballetjes op Oosterse wijze
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gehaktballetjes op Oosterse wijze

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hiermee scoor je zeker bij de kids!

bereiding
  1. 1

    Meng in een grote kom het gehakt met het ei, de panko, de geraspte appels, lente-ui, knoflook en gember. Voeg de limoenrasp, koriander en de vissaus toe, kruid met peper en zout en meng tot een samenhangend geheel.

  2. 2

    Vorm met natte handen kleine balletjes en bak ze rondom bruin in wat boter of olie. Haal de balletjes uit de pan en hou ze warm.

  3. 3

    Blus het aanbaksel met de bouillon, voeg de chilisaus toe en laat even inkoken. Leg de balletjes terug in de pan en laat ze even doorwarmen in de saus. Serveer meteen, met glasnoedels of rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng in een grote kom het gehakt met het ei, de panko, de geraspte appels, lente-ui, knoflook en gember. Voeg de limoenrasp, koriander en de vissaus toe, kruid met peper en zout en meng tot een samenhangend geheel.

  2. 2

    Vorm met natte handen kleine balletjes en bak ze rondom bruin in wat boter of olie. Haal de balletjes uit de pan en hou ze warm.

  3. 3

    Blus het aanbaksel met de bouillon, voeg de chilisaus toe en laat even inkoken. Leg de balletjes terug in de pan en laat ze even doorwarmen in de saus. Serveer meteen, met glasnoedels of rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.