Burrito's
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Burrito's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met chilisaus en ijsbergsla

bereiding
  1. 1

    Spoel de maïs en de bonen, laat ze uitlekken. Spoel en ontpit de tomaten, snij in blokjes. Spoel de paprika en snij in blokjes. Spoel en snipper de chilipeper (verwijder de zaadjes).

  2. 2

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Stoof ze glazig in olie. Roer er de tomatenpuree door en blus met de bouillon. Doe er de tomaten en paprika bij en laat alles 15 minuten zachtjes sudderen.

  3. 3

    Bak het gehakt rul in wat olie. Doe er de chilipeper, bonen, maïs en tomatensaus bij. Breng op smaak met peper, zout en komijn.

  4. 4

    Verwarm de ovengrill voor. Verdeel het mengsel over de tortilla’s en rol op. Leg ze op de naad in een ovenschaal. Bestrooi met de cheddar en schuif 5 minuten onder de grill.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de maïs en de bonen, laat ze uitlekken. Spoel en ontpit de tomaten, snij in blokjes. Spoel de paprika en snij in blokjes. Spoel en snipper de chilipeper (verwijder de zaadjes).

  2. 2

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Stoof ze glazig in olie. Roer er de tomatenpuree door en blus met de bouillon. Doe er de tomaten en paprika bij en laat alles 15 minuten zachtjes sudderen.

  3. 3

    Bak het gehakt rul in wat olie. Doe er de chilipeper, bonen, maïs en tomatensaus bij. Breng op smaak met peper, zout en komijn.

  4. 4

    Verwarm de ovengrill voor. Verdeel het mengsel over de tortilla’s en rol op. Leg ze op de naad in een ovenschaal. Bestrooi met de cheddar en schuif 5 minuten onder de grill.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.