• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaassalade met witloof en granaatappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Winterse topper

bereiding
  1. 1

    Rooster de hazelnoten in een pan zonder vetstof.

  2. 2

    Halveer de granaatappel en haal de pitjes eruit. Spoel de rucola en zwier droog. Spoel het witloof, en trek de blaadjes los. Schil de peren en snij ze in fijne partjes.

  3. 3

    Meng de rucola met het witloof, de plakjes peer en de granaatappelpitten.

  4. 4

    Klop de bouillon met de azijn, olie, mosterd, honing, peper en zout tot een gladde dressing.

  5. 5

    Verkruimel de kaas en bestrooi er de salade mee. Werk af met de hazelnoten en serveer met de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rooster de hazelnoten in een pan zonder vetstof.

  2. 2

    Halveer de granaatappel en haal de pitjes eruit. Spoel de rucola en zwier droog. Spoel het witloof, en trek de blaadjes los. Schil de peren en snij ze in fijne partjes.

  3. 3

    Meng de rucola met het witloof, de plakjes peer en de granaatappelpitten.

  4. 4

    Klop de bouillon met de azijn, olie, mosterd, honing, peper en zout tot een gladde dressing.

  5. 5

    Verkruimel de kaas en bestrooi er de salade mee. Werk af met de hazelnoten en serveer met de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.