Pastasla met ricotta en bresaola
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pastasla met ricotta en bresaola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke koude pastasalade, ideaal voor op zeen zomerse dag

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta al dente, giet af en laat afkoelen.

  2. 2

    Hak het sjalotje fijn en bak samen met de pesto, de tomaatjes en de artisjokken.

  3. 3

    Roer het mengsel door de pasta en kruid met peper en zout. Laat afkoelen.

  4. 4

    Kruimel er de ricotta over, voeg de plakjes bresaola en de rucola toe en strooi het gehakte basilicum over de sla.

  5. 5

    Bestrooi met parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta al dente, giet af en laat afkoelen.

  2. 2

    Hak het sjalotje fijn en bak samen met de pesto, de tomaatjes en de artisjokken.

  3. 3

    Roer het mengsel door de pasta en kruid met peper en zout. Laat afkoelen.

  4. 4

    Kruimel er de ricotta over, voeg de plakjes bresaola en de rucola toe en strooi het gehakte basilicum over de sla.

  5. 5

    Bestrooi met parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.