Tortillarolletjes met spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tortillarolletjes met spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Originele ovenschotel

bereiding
  1. 1

    Spoel en droog de spinazie. Pel en snipper de sjalot en de knoflook, fruit ze glazig in olie. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Laat wat afkoelen en knijp het vocht eruit.

  2. 2

    Meng de spinazie met de ricotta, het ei, de helft van de parmezaan, peper, zout en nootmuskaat.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 200°C. Beboter een ovenschaal. Verdeel het mengsel over de tortilla's, rol op en leg ze in de schaal.

  4. 4

    Pel en ontpit de tomaten. Snij ze in dobbelsteentjes en verdeel die over de tortillarolletjes. Bestrooi met de rest van de parmezaan en schuif 15 tpt 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel en droog de spinazie. Pel en snipper de sjalot en de knoflook, fruit ze glazig in olie. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Laat wat afkoelen en knijp het vocht eruit.

  2. 2

    Meng de spinazie met de ricotta, het ei, de helft van de parmezaan, peper, zout en nootmuskaat.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 200°C. Beboter een ovenschaal. Verdeel het mengsel over de tortilla's, rol op en leg ze in de schaal.

  4. 4

    Pel en ontpit de tomaten. Snij ze in dobbelsteentjes en verdeel die over de tortillarolletjes. Bestrooi met de rest van de parmezaan en schuif 15 tpt 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.