Gevuld konijn
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevuld konijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Perfect met peterselie-aardappeltjes

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Pel en pers de knoflook. Spoel en snipper de peterselie. Meng ze met het gehakt, peper en zout. Verdeel over de konijnenruggen, vouw dicht en omwikkel met pancetta. Bind vast met keukentouw.

  3. 3

    Schroei de pakketjes konijn rondom dicht in olie. Leg ze in een ovenschaal. Roer het aanbaksel los met de wijn en schenk het bij in de ovenschaal. Zet 30 minuten in de oven, en bedruip af en toe met de braadjus.

  4. 4

    Pel en snipper de ui. Voeg samen met de cranberry’s toe aan het konijn. Laat nog 15 minuten garen in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Pel en pers de knoflook. Spoel en snipper de peterselie. Meng ze met het gehakt, peper en zout. Verdeel over de konijnenruggen, vouw dicht en omwikkel met pancetta. Bind vast met keukentouw.

  3. 3

    Schroei de pakketjes konijn rondom dicht in olie. Leg ze in een ovenschaal. Roer het aanbaksel los met de wijn en schenk het bij in de ovenschaal. Zet 30 minuten in de oven, en bedruip af en toe met de braadjus.

  4. 4

    Pel en snipper de ui. Voeg samen met de cranberry’s toe aan het konijn. Laat nog 15 minuten garen in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.