Gegrilde perziken met meringue en munt
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde perziken met meringue en munt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zomerfruit

bereiding
  1. 1

    Laat de barbecue of grillpan goed heet worden. Spoel de perziken, halveer ze en verwijder de pit. Leg ze op het snijvlak op de grill en bak 3 minuten.

  2. 2

    Meng 2 el honing met 1 el amandellikeur. Draai de perziken om en bestrijk het snijvlak met het mengsel. Bak nog 3 minuten.

  3. 3

    Verkruimel de meringue en hou een paar mooie stukjes apart voor de afwerking. Spoel en droog de munt. Hak de helft ervan fijn en meng met de verkruimelde meringue, het limoensap en de rest van de honing en de likeur.

  4. 4

    Vul de perziken met het mengsel en werk af met de rest van de meringue en wat blaadjes munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de barbecue of grillpan goed heet worden. Spoel de perziken, halveer ze en verwijder de pit. Leg ze op het snijvlak op de grill en bak 3 minuten.

  2. 2

    Meng 2 el honing met 1 el amandellikeur. Draai de perziken om en bestrijk het snijvlak met het mengsel. Bak nog 3 minuten.

  3. 3

    Verkruimel de meringue en hou een paar mooie stukjes apart voor de afwerking. Spoel en droog de munt. Hak de helft ervan fijn en meng met de verkruimelde meringue, het limoensap en de rest van de honing en de likeur.

  4. 4

    Vul de perziken met het mengsel en werk af met de rest van de meringue en wat blaadjes munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.