Tempura van ananas met ijs
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tempura van ananas met ijs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dessert met een Thais tintje

bereiding
  1. 1

    Schil de ananas en verwijder de harde kern. Snij het vruchtvlees dan in blokjes.

  2. 2

    Verwarm de friteuse op 180°C. Maak de tempuramix volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Haal de stukjes ananas door het deeg. Frituur ze in porties goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.

  4. 4

    Verdeel de ananas over de borden. Leg er een bolletje vanille-ijs bij. Bedruppel met honing naar smaak en werk af met een plukje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de ananas en verwijder de harde kern. Snij het vruchtvlees dan in blokjes.

  2. 2

    Verwarm de friteuse op 180°C. Maak de tempuramix volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Haal de stukjes ananas door het deeg. Frituur ze in porties goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.

  4. 4

    Verdeel de ananas over de borden. Leg er een bolletje vanille-ijs bij. Bedruppel met honing naar smaak en werk af met een plukje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!