Recept

Kabeljauw in ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kunst op je bord

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten en snij in kwartjes. Pel de sjalot en de knoflook. Snij de sjalot in ringen en de knoflook in plakjes.

  2. 2

    Stoof de sjalot en knoflook glazig in olie, bestrooi met poedersuiker en laat licht karamelliseren.

  3. 3

    Doe er de tomaten bij en stoof even mee. Blus met de wijn en balsamicoazijn. Neem van het vuur af en laat afkoelen.

  4. 4

    Hak de olijven grof. Doe ze bij de tomaten. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Kruid de kabeljauwfilets met peper, wikkel ze in een plak ham en bak ze in olie. Serveer ze met de tomatensalade en werk af met basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kabeljauw in ham

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!