Recept

Quinoasalade met noten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Doe de quinoa in een pan met twee keer zoveel water. Breng aan de kook, draai het vuur lager en laat onder deksel 12 à 15 minuten zachtjes garen.

  2. 2

    Giet de quinoa af, laat even uitlekken en roer er de olijfolie en het citroensap door. Laat alles afkoelen.

  3. 3

    Hak de walnoten grof. Maak de granaatappel open en haal er de pitjes uit. Meng ze samen met de noten, de bieslook en de lente-ui door de quinoa. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de salade over glaasjes en serveer meteen.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Quinoasalade met noten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!