Steak met barbecuesaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Steak met barbecuesaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Geweldig op de barbecue

bereiding
  1. 1

    Maak de barbecuesaus: pel de sjalotjes en snipper grof. Stoof ze aan in olijfolie. Meng er de gekonfijte gember, de geraspte sinaasappelschil en de honing door. Blus met het sinaasappelsap en schep om. Voeg de tomaten toe. Laat een half uur op hoog vuur pruttelen. Mix en breng op smaak met een scheutje tabasco, peper en zout.

  2. 2

    Spoel de sla en scheur in stukken. Spoel de scheutjes en laat uitlekken.

  3. 3

    Kruid de steaks met peper en zout en bestrijk ze rijkelijk met de barbecuesaus.

  4. 4

    Gril het vlees op de barbecue, naar smaak. Serveer met de salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de barbecuesaus: pel de sjalotjes en snipper grof. Stoof ze aan in olijfolie. Meng er de gekonfijte gember, de geraspte sinaasappelschil en de honing door. Blus met het sinaasappelsap en schep om. Voeg de tomaten toe. Laat een half uur op hoog vuur pruttelen. Mix en breng op smaak met een scheutje tabasco, peper en zout.

  2. 2

    Spoel de sla en scheur in stukken. Spoel de scheutjes en laat uitlekken.

  3. 3

    Kruid de steaks met peper en zout en bestrijk ze rijkelijk met de barbecuesaus.

  4. 4

    Gril het vlees op de barbecue, naar smaak. Serveer met de salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.