Asperges met reepjes ham en rucola-aardbeiensalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Asperges met reepjes ham en rucola-aardbeiensalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een lekkere hollandaisesaus

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges. Kook ze samen met de lepel boter en de citroen 8 à 10 minuten gaar in gezouten water. Laat ze uitlekken.

  2. 2

    Spoel de rucola, laat uitlekken en verwijder de steeltjes. Spoel de aardbeien, verwijder het kroontje en snij in partjes.

  3. 3

    Snij 4 asperges in kleine stukjes. Meng ze met de aardbeien en de rucola en verdeel over 4 borden. Besprenkel met de azijn en de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Verwarm de hollandaisesaus en roer er de gesnipperde bieslook door.

  5. 5

    Verdeel de rest van de asperges over de borden, werk af met hamreepjes en een lepeltje hollandaisesaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges. Kook ze samen met de lepel boter en de citroen 8 à 10 minuten gaar in gezouten water. Laat ze uitlekken.

  2. 2

    Spoel de rucola, laat uitlekken en verwijder de steeltjes. Spoel de aardbeien, verwijder het kroontje en snij in partjes.

  3. 3

    Snij 4 asperges in kleine stukjes. Meng ze met de aardbeien en de rucola en verdeel over 4 borden. Besprenkel met de azijn en de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Verwarm de hollandaisesaus en roer er de gesnipperde bieslook door.

  5. 5

    Verdeel de rest van de asperges over de borden, werk af met hamreepjes en een lepeltje hollandaisesaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.