Kalfsburgers met salie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfsburgers met salie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hamburgers moeten niet altijd fast food zijn

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Meng het gehakt met de salie, het ei en wat paneermeel. Kruid met zout en peper. Vorm er 4 burgers van. Wentel ze door de losgeroerde eidooier en daarna door paneermeel. Bak ze goudbruin in de hete vetstof. 

  2. 2

    Breng de groentebouillon aan de kook en doe er de room bij. Laat inkoken tot sausdikte. Neem de pan van het vuur en roer er de mosterd door. Breng op smaak met zout en peper. 

  3. 3

    Serveer de burgers met de saus. Lekker met gemengde sla en frietjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Meng het gehakt met de salie, het ei en wat paneermeel. Kruid met zout en peper. Vorm er 4 burgers van. Wentel ze door de losgeroerde eidooier en daarna door paneermeel. Bak ze goudbruin in de hete vetstof. 

  2. 2

    Breng de groentebouillon aan de kook en doe er de room bij. Laat inkoken tot sausdikte. Neem de pan van het vuur en roer er de mosterd door. Breng op smaak met zout en peper. 

  3. 3

    Serveer de burgers met de saus. Lekker met gemengde sla en frietjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.