Cake van gehakt
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cake van gehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een cake die eens vóór het dessert geserveerd mag worden

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Week het broodje even in lauwwarm water en knijp het uit. Pel en snipper de ui en de knoflook. 

  2. 2

    Vermeng het gehakt met het brood, het paneermeel, de ui, knoflook, spekjes, eieren en mosterd. Kruid met peper en zout. Schep het mengsel in een cakevorm en zet 50 minuten in de oven. 

  3. 3

    Bestrijk de tomaatjes met olie en leg ze bij het gehakt. Kruid ze met zout en peper en laat nog 10 minuten garen. 

  4. 4

    Bestrooi voor het serveren met vers gesnipperd basilicum. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Week het broodje even in lauwwarm water en knijp het uit. Pel en snipper de ui en de knoflook. 

  2. 2

    Vermeng het gehakt met het brood, het paneermeel, de ui, knoflook, spekjes, eieren en mosterd. Kruid met peper en zout. Schep het mengsel in een cakevorm en zet 50 minuten in de oven. 

  3. 3

    Bestrijk de tomaatjes met olie en leg ze bij het gehakt. Kruid ze met zout en peper en laat nog 10 minuten garen. 

  4. 4

    Bestrooi voor het serveren met vers gesnipperd basilicum. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?