Whoopies met chocoladecrème
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Whoopies met chocoladecrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Bakken met de kids

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eieren los met de suiker, de geraspte citroenschil en het vanille-extract. Smelt de boter en voeg toe. Meng goed. Voeg de gezeefde bloem en het bakpoeder toe en kneed tot een glad deeg.

  2. 2

    Doe het koekjesdeeg in een spuitzak en spuit kleine ronde schijfjes (ca. 2cm doorsnee) op een met bakpapier beklede bakplaat. Schuif 10 minuten in de voorverwarmde oven.

  3. 3

    Smelt de chocolade au bain marie. Voeg de room en de boter in blokjes toe en roer tot een gladde crème. Laat afkoelen.

  4. 4

    Bestrijk de helft van de koekjes met de chocoladecrème en zet er een ander koekje op. Druk lichtjes aan en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eieren los met de suiker, de geraspte citroenschil en het vanille-extract. Smelt de boter en voeg toe. Meng goed. Voeg de gezeefde bloem en het bakpoeder toe en kneed tot een glad deeg.

  2. 2

    Doe het koekjesdeeg in een spuitzak en spuit kleine ronde schijfjes (ca. 2cm doorsnee) op een met bakpapier beklede bakplaat. Schuif 10 minuten in de voorverwarmde oven.

  3. 3

    Smelt de chocolade au bain marie. Voeg de room en de boter in blokjes toe en roer tot een gladde crème. Laat afkoelen.

  4. 4

    Bestrijk de helft van de koekjes met de chocoladecrème en zet er een ander koekje op. Druk lichtjes aan en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.