Recept

Volkorentoast met plattekaas en radijsjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Liefdevol ontbijt

bereiding
  1. 1

    Steek met een metalen vorm een hart uit het volkorenbrood. Toast het brood.

  2. 2

    Smeer er een dikke laag plattekaas op. Kruid met peper.

  3. 3

    Spoel de radijsjes en snij ze in schijfjes. Leg de schijfjes als dakpannetjes over elkaar net binnen de rand van het 'hart'.

  4. 4

    Snij de steeltjes van de tuinkers en strooi de blaadjes over de plattekaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Volkorentoast met plattekaas en radijsjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Steek met een metalen vorm een hart uit het volkorenbrood. Toast het brood.

  2. 2

    Smeer er een dikke laag plattekaas op. Kruid met peper.

  3. 3

    Spoel de radijsjes en snij ze in schijfjes. Leg de schijfjes als dakpannetjes over elkaar net binnen de rand van het 'hart'.

  4. 4

    Snij de steeltjes van de tuinkers en strooi de blaadjes over de plattekaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!