Volkorentoast met plattekaas en radijsjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Volkorentoast met plattekaas en radijsjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Liefdevol ontbijt

bereiding
  1. 1

    Steek met een metalen vorm een hart uit het volkorenbrood. Toast het brood.

  2. 2

    Smeer er een dikke laag plattekaas op. Kruid met peper.

  3. 3

    Spoel de radijsjes en snij ze in schijfjes. Leg de schijfjes als dakpannetjes over elkaar net binnen de rand van het 'hart'.

  4. 4

    Snij de steeltjes van de tuinkers en strooi de blaadjes over de plattekaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Steek met een metalen vorm een hart uit het volkorenbrood. Toast het brood.

  2. 2

    Smeer er een dikke laag plattekaas op. Kruid met peper.

  3. 3

    Spoel de radijsjes en snij ze in schijfjes. Leg de schijfjes als dakpannetjes over elkaar net binnen de rand van het 'hart'.

  4. 4

    Snij de steeltjes van de tuinkers en strooi de blaadjes over de plattekaas.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.