Volkorentoast met plattekaas en radijsjes

Zo maak je ‘t
  1. Steek met een metalen vorm een hart uit het volkorenbrood. Toast het brood.

  2. Smeer er een dikke laag plattekaas op. Kruid met peper.

  3. Spoel de radijsjes en snij ze in schijfjes. Leg de schijfjes als dakpannetjes over elkaar net binnen de rand van het 'hart'.

  4. Snij de steeltjes van de tuinkers en strooi de blaadjes over de plattekaas.

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Radijsjesdip met stokbrood

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Omeletrolletje met ham

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Volkorentoast met plattekaas en radijsjes

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Schuimomelet met gerookte zalm

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Oeufs en cocotte met garnalen