• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kipburger met knoflooksaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zelfgemaakte burger

bereiding
  1. 1

    Haal de rozemarijnnaaldjes van de takjes en hak ze fijn. Meng het gehakt met het ei, de rozemarijn en zoveel broodkruim als nodig. Kruid met peper en zout. Vorm er burgers van en leg in de koelkast tot gebruik.

  2. 2

    Meng de mayonaise met de zure room, knoflook, peper en zout. Zet koel weg tot gebruik.

  3. 3

    Spoel de groenten. Snij de tomaat in plakjes. Trek de komkommer met een dunschiller in slierten.

  4. 4

    Snij de broodjes open en gril ze even op de snijkant. Bak de burgers in olijfolie.

  5. 5

    Beleg de broodjes met sla, komkommer, tomaat en een burger. Werk af met het sausje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Haal de rozemarijnnaaldjes van de takjes en hak ze fijn. Meng het gehakt met het ei, de rozemarijn en zoveel broodkruim als nodig. Kruid met peper en zout. Vorm er burgers van en leg in de koelkast tot gebruik.

  2. 2

    Meng de mayonaise met de zure room, knoflook, peper en zout. Zet koel weg tot gebruik.

  3. 3

    Spoel de groenten. Snij de tomaat in plakjes. Trek de komkommer met een dunschiller in slierten.

  4. 4

    Snij de broodjes open en gril ze even op de snijkant. Bak de burgers in olijfolie.

  5. 5

    Beleg de broodjes met sla, komkommer, tomaat en een burger. Werk af met het sausje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.