Rabarbercrumble
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rabarbercrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

O zo lekker!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Vet 4 individuele taartvormpjes in met boter.

  2. 2

    Maak de rabarber schoon. Snij de stengels in stukjes van 2 cm. Meng ze met de confituur, de witte suiker en het citroensap. Vul er de vormpjes mee.

  3. 3

    Meng de havermout met de bruine suiker, de bloem en het kaneelpoeder. Doe er de boter bij en meng kort met de vingers tot een kruimelige massa.

  4. 4

    Verdeel de crumble over de rabarber. Zet de taartjes 25 minuten in de oven. Schep er voor het serveren een beetje losgeroerde yoghurt over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Vet 4 individuele taartvormpjes in met boter.

  2. 2

    Maak de rabarber schoon. Snij de stengels in stukjes van 2 cm. Meng ze met de confituur, de witte suiker en het citroensap. Vul er de vormpjes mee.

  3. 3

    Meng de havermout met de bruine suiker, de bloem en het kaneelpoeder. Doe er de boter bij en meng kort met de vingers tot een kruimelige massa.

  4. 4

    Verdeel de crumble over de rabarber. Zet de taartjes 25 minuten in de oven. Schep er voor het serveren een beetje losgeroerde yoghurt over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.