Kipspiesjes met kruidencouscous
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kipspiesjes met kruidencouscous

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met gestoofde worteltjes

bereiding
  1. 1

    Snij de kipfilets in blokjes en rijg ze aan spiesjes. Bestrijk ze met olie en bestrooi met een klein beetje kaneelpoeder. Meng de rest van het kaneelpoeder met 1 el olie, de honing en het sinaasappelsap.

  2. 2

    Doe de couscous in een kom en overgiet met 150 ml kokend water. Dek meteen af en laat 5 minuten wellen. Roer dan de korrels los met een vork.

  3. 3

    Spoel en hak de peterselie en de munt. Doe ze bij de couscous, samen met de amandelschilfers, de rozijnen en het sinaasappelsap. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Gril de kipspiesjes gaar en serveer ze met de kruidencouscous.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de kipfilets in blokjes en rijg ze aan spiesjes. Bestrijk ze met olie en bestrooi met een klein beetje kaneelpoeder. Meng de rest van het kaneelpoeder met 1 el olie, de honing en het sinaasappelsap.

  2. 2

    Doe de couscous in een kom en overgiet met 150 ml kokend water. Dek meteen af en laat 5 minuten wellen. Roer dan de korrels los met een vork.

  3. 3

    Spoel en hak de peterselie en de munt. Doe ze bij de couscous, samen met de amandelschilfers, de rozijnen en het sinaasappelsap. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Gril de kipspiesjes gaar en serveer ze met de kruidencouscous.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.