Rog met kappertjes en botersaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rog met kappertjes en botersaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Beurre noisette is de officiële naam

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de rogvleugels. Dep ze droog. Kruid ze aan beide kanten met peper en zout. Leg ze in een grote, ondiepe ovenschaal.

    Laat de kappertjes uitlekken.

  2. 2

    Verhit de visfond en schenk die in de ovenschaal. Zet 12 minuten in de oven op 180°C of tot de vis gaar is.

  3. 3

    Laat in een pan op het vuur de boter smelten en lichtjes goudbruin kleuren. Doe er de uitgelekte kappertjes bij. Laat een paar seconden doorwarmen.

  4. 4

    Serveer met kwartjes citroen. Lekker met gekookte of gestoomde aardappels.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de rogvleugels. Dep ze droog. Kruid ze aan beide kanten met peper en zout. Leg ze in een grote, ondiepe ovenschaal.

    Laat de kappertjes uitlekken.

  2. 2

    Verhit de visfond en schenk die in de ovenschaal. Zet 12 minuten in de oven op 180°C of tot de vis gaar is.

  3. 3

    Laat in een pan op het vuur de boter smelten en lichtjes goudbruin kleuren. Doe er de uitgelekte kappertjes bij. Laat een paar seconden doorwarmen.

  4. 4

    Serveer met kwartjes citroen. Lekker met gekookte of gestoomde aardappels.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.