Recept

Rog met kappertjes en botersaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Beurre noisette is de officiële naam

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de rogvleugels. Dep ze droog. Kruid ze aan beide kanten met peper en zout. Leg ze in een grote, ondiepe ovenschaal.

    Laat de kappertjes uitlekken.

  2. 2

    Verhit de visfond en schenk die in de ovenschaal. Zet 12 minuten in de oven op 180°C of tot de vis gaar is.

  3. 3

    Laat in een pan op het vuur de boter smelten en lichtjes goudbruin kleuren. Doe er de uitgelekte kappertjes bij. Laat een paar seconden doorwarmen.

  4. 4

    Serveer met kwartjes citroen. Lekker met gekookte of gestoomde aardappels.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rog met kappertjes en botersaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!