Recept

Blondies met macadamianoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Notige cakejes

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed een vierkant brownieblik (20 x 20 cm) met bakpapier. Laat 300 g van de witte chocolade au bain-marie smelten met de boter.

  2. 2

    Mix in een beslagkom de suiker luchtig met de eieren, voeg het vanille-aroma toe en spatel er de zelfrijzende bloem door. Schep dan de gesmolten witte chocolade door het beslag.

  3. 3

    Hak de resterende 100 g chocolade grof, roer door het beslag en schep het beslag in het brownieblik.

  4. 4

    Bak 25 à 30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat het gebak afkoelen in het bakblik. Ontvorm. Hak de noten grof en strooi ze over het gebak. Smelt wat extra chocolade au bain-marie en trek er lijntjes mee over het gebak. Laat opstijven. Bestuif met bloemsuiker en snij tot slot de koek in stukken van 5 x 5 cm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Blondies met macadamianoten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!