Mexicaanse omelet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mexicaanse omelet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smakelijke omeletrol

bereiding
  1. 1

    Pel de tomaten, ontpit ze en snij ze in blokjes. Snij de paprika in kleine blokjes. Snij de lente-uitjes fijn. Snipper de chilipepertjes (zonder de zaadjes) fijn. Laat de maïs uitlekken.

  2. 2

    Bak het gehakt rul in een pan met een scheutje maïsolie. Voeg de groenten toe en roerbak even mee. Werk af met een beetje koriander. Breng op smaak met wat zout.

  3. 3

    Klop de eieren los met een scheutje melk en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bak 4 grote, dunne omeletten in een pan met olie. Beleg ze met het gehaktmengsel en rol strak op. Snij ze schuin doormidden. Serveer met tortillachips en zure room.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de tomaten, ontpit ze en snij ze in blokjes. Snij de paprika in kleine blokjes. Snij de lente-uitjes fijn. Snipper de chilipepertjes (zonder de zaadjes) fijn. Laat de maïs uitlekken.

  2. 2

    Bak het gehakt rul in een pan met een scheutje maïsolie. Voeg de groenten toe en roerbak even mee. Werk af met een beetje koriander. Breng op smaak met wat zout.

  3. 3

    Klop de eieren los met een scheutje melk en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bak 4 grote, dunne omeletten in een pan met olie. Beleg ze met het gehaktmengsel en rol strak op. Snij ze schuin doormidden. Serveer met tortillachips en zure room.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.