Recept

Yoghurtmousse met fruit

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gezond tussendoortje

bereiding
  1. 1

    Week de gelatine in koud water.

  2. 2

    Roer de yoghurt glad met de kwark, de geraspte citroenschil en de suiker.

  3. 3

    Knijp de gelatine goed uit. Verwarm de limoncello op een zacht vuur in een steelpannetje, los er de gelatine in op. Laat heel even afkoelen. Meng eerst met 2 eetlepels van het yoghurtmengsel en vermeng daarna met de rest van de yoghurtcrème.

  4. 4

    Klop de room stijf. Spatel hem onder de yoghurtcrème. Laat minstens 3 uur opstijven in de koelkast.

  5. 5

    Vorm met behulp van 2 eetlepels mooie quenelles van de yoghurtmousse. Verdeel ze over dessertbordjes. Werk naar smaak af met vers fruit, suiker en enkele muntblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Yoghurtmousse met fruit

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!