Gnocchi met kastanjes en spruitjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gnocchi met kastanjes en spruitjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gnocchi met een twist

bereiding
  1. 1

    Maak de spruitjes schoon en kook ze in 10 minuten beetgaar. Laat schrikken onder koud water en uitlekken.

  2. 2

    Spoel de appel en verwijder het klokhuis met een appelboor. Snij in plakken en bedruppel ze met citroensap.

  3. 3

    Pel en snipper de ui. Fruit hem glazig in wat boter. Blus met de wijn en laat inkoken. Roer er 5 el room door. Klop de eidooier los met de rest van de room en 3 el van de warme saus. Giet dit al roerend bij de saus en laat warm worden, maar niet koken. Kruid met peper, zout en tijm.

  4. 4

    Kook de gnocchi gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken.

  5. 5

    Bak de appel goudgeel in boter, bestrooi met suiker en laat wat karamelliseren.

  6. 6

    Fruit de spruiten en kastanjes samen even in boter. Kruid met peper en zout.

  7. 7

    Schik op voorverwarmde borden en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de spruitjes schoon en kook ze in 10 minuten beetgaar. Laat schrikken onder koud water en uitlekken.

  2. 2

    Spoel de appel en verwijder het klokhuis met een appelboor. Snij in plakken en bedruppel ze met citroensap.

  3. 3

    Pel en snipper de ui. Fruit hem glazig in wat boter. Blus met de wijn en laat inkoken. Roer er 5 el room door. Klop de eidooier los met de rest van de room en 3 el van de warme saus. Giet dit al roerend bij de saus en laat warm worden, maar niet koken. Kruid met peper, zout en tijm.

  4. 4

    Kook de gnocchi gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken.

  5. 5

    Bak de appel goudgeel in boter, bestrooi met suiker en laat wat karamelliseren.

  6. 6

    Fruit de spruiten en kastanjes samen even in boter. Kruid met peper en zout.

  7. 7

    Schik op voorverwarmde borden en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!