Gnocchi met kastanjes en spruitjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gnocchi met kastanjes en spruitjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gnocchi met een twist

bereiding
  1. 1

    Maak de spruitjes schoon en kook ze in 10 minuten beetgaar. Laat schrikken onder koud water en uitlekken.

  2. 2

    Spoel de appel en verwijder het klokhuis met een appelboor. Snij in plakken en bedruppel ze met citroensap.

  3. 3

    Pel en snipper de ui. Fruit hem glazig in wat boter. Blus met de wijn en laat inkoken. Roer er 5 el room door. Klop de eidooier los met de rest van de room en 3 el van de warme saus. Giet dit al roerend bij de saus en laat warm worden, maar niet koken. Kruid met peper, zout en tijm.

  4. 4

    Kook de gnocchi gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken.

  5. 5

    Bak de appel goudgeel in boter, bestrooi met suiker en laat wat karamelliseren.

  6. 6

    Fruit de spruiten en kastanjes samen even in boter. Kruid met peper en zout.

  7. 7

    Schik op voorverwarmde borden en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de spruitjes schoon en kook ze in 10 minuten beetgaar. Laat schrikken onder koud water en uitlekken.

  2. 2

    Spoel de appel en verwijder het klokhuis met een appelboor. Snij in plakken en bedruppel ze met citroensap.

  3. 3

    Pel en snipper de ui. Fruit hem glazig in wat boter. Blus met de wijn en laat inkoken. Roer er 5 el room door. Klop de eidooier los met de rest van de room en 3 el van de warme saus. Giet dit al roerend bij de saus en laat warm worden, maar niet koken. Kruid met peper, zout en tijm.

  4. 4

    Kook de gnocchi gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken.

  5. 5

    Bak de appel goudgeel in boter, bestrooi met suiker en laat wat karamelliseren.

  6. 6

    Fruit de spruiten en kastanjes samen even in boter. Kruid met peper en zout.

  7. 7

    Schik op voorverwarmde borden en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.