Recept

Pittige maaltijdsoep met pompoen en vis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stevige soep

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten schoon. Snij de ui in ringen, de pompoen en paprika in blokjes. Snipper de chilipeper, zonder de zaadjes. Kneus de stengel citroengras.

  2. 2

    Verwarm in een pan 2 el olie. Voeg de currypasta, chilipeper en ui toe, en roerbak even. Blus met de bouillon en de kokosmelk.

  3. 3

    Doe er de pompoen bij, de paprika, het citroengras, de suiker en een snuifje zout. Breng aan de kook en laat 15 minuten garen, tot de groenten zacht zijn.

  4. 4

    Snij de vis in blokjes en doe ‘m bij de soep. Roer er de room door en laat nog 5 minuten garen. Verwijder de stengel citroengras. Bind de soep eventueel met wat maïszetmeel.

  5. 5

    Verdeel de spinazie over 4 kommetjes en schenk er de hete soep over. Werk af met een plukje groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pittige maaltijdsoep met pompoen en vis

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!