Linzensoep met paprika’s
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Linzensoep met paprika’s

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stevig kommetje vegan soep

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de paprika's in reepjes.

    Snij de ui en de selder fijn.

    Pel en hak de knoflook.
     

  2. 2

    Fruit de ui in 1 eetlepel olijfolie. Doe er de selder en knoflook bij en schep goed om. Schenk er de groentebouillon bij en breng zachtjes aan de kook. Doe er de linzen, het tomatenconcentraat en het kruidentuiltje bij. Laat 20 minuten zacht koken.

  3. 3

    Stoof de paprikareepjes 5 minuten in 1 eetlepel olijfolie. Neem het kruidentuiltje weg. Mix de soep.

  4. 4

    Breng de soep opnieuw tot tegen de kook aan. Schep de paprikareepjes bij de soep. Kruid naar smaak met paprikapoeder, peper en zout. Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de paprika's in reepjes.

    Snij de ui en de selder fijn.

    Pel en hak de knoflook.
     

  2. 2

    Fruit de ui in 1 eetlepel olijfolie. Doe er de selder en knoflook bij en schep goed om. Schenk er de groentebouillon bij en breng zachtjes aan de kook. Doe er de linzen, het tomatenconcentraat en het kruidentuiltje bij. Laat 20 minuten zacht koken.

  3. 3

    Stoof de paprikareepjes 5 minuten in 1 eetlepel olijfolie. Neem het kruidentuiltje weg. Mix de soep.

  4. 4

    Breng de soep opnieuw tot tegen de kook aan. Schep de paprikareepjes bij de soep. Kruid naar smaak met paprikapoeder, peper en zout. Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.