Lamsschouder gevuld met kruiden en pijnboompitten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lamsschouder gevuld met kruiden en pijnboompitten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met een groentengratin

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210°C.

  2. 2

    Spoel de kruiden en hak ze fijn. Hou 1 el pijnboompitten apart en hak de rest. Meng alles met de kruiden.

  3. 3

    Leg de kruidenmix op het vlees en rol op met keukentouw.

  4. 4

    Leg het vlees in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper. Voeg een half kopje water toe in de schotel en zet 1 uur in de oven. Lepel om het kwartier een beetje braadvocht over het vlees.

  5. 5

    Verlaag de temperatuur naar 200°C en laat nog 30 minuten garen.

  6. 6

    Haal het vlees uit de oven en bestrooi met fleur de sel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210°C.

  2. 2

    Spoel de kruiden en hak ze fijn. Hou 1 el pijnboompitten apart en hak de rest. Meng alles met de kruiden.

  3. 3

    Leg de kruidenmix op het vlees en rol op met keukentouw.

  4. 4

    Leg het vlees in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper. Voeg een half kopje water toe in de schotel en zet 1 uur in de oven. Lepel om het kwartier een beetje braadvocht over het vlees.

  5. 5

    Verlaag de temperatuur naar 200°C en laat nog 30 minuten garen.

  6. 6

    Haal het vlees uit de oven en bestrooi met fleur de sel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.