Recept

Lamsschouder gevuld met kruiden en pijnboompitten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met een groentengratin

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210°C.

  2. 2

    Spoel de kruiden en hak ze fijn. Hou 1 el pijnboompitten apart en hak de rest. Meng alles met de kruiden.

  3. 3

    Leg de kruidenmix op het vlees en rol op met keukentouw.

  4. 4

    Leg het vlees in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper. Voeg een half kopje water toe in de schotel en zet 1 uur in de oven. Lepel om het kwartier een beetje braadvocht over het vlees.

  5. 5

    Verlaag de temperatuur naar 200°C en laat nog 30 minuten garen.

  6. 6

    Haal het vlees uit de oven en bestrooi met fleur de sel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamsschouder gevuld met kruiden en pijnboompitten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210°C.

  2. 2

    Spoel de kruiden en hak ze fijn. Hou 1 el pijnboompitten apart en hak de rest. Meng alles met de kruiden.

  3. 3

    Leg de kruidenmix op het vlees en rol op met keukentouw.

  4. 4

    Leg het vlees in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper. Voeg een half kopje water toe in de schotel en zet 1 uur in de oven. Lepel om het kwartier een beetje braadvocht over het vlees.

  5. 5

    Verlaag de temperatuur naar 200°C en laat nog 30 minuten garen.

  6. 6

    Haal het vlees uit de oven en bestrooi met fleur de sel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!