Tartiflette (3)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tartiflette (3)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Winters warm

bereiding
  1. 1

    Spoel de aardappelen en kook ze gaar in de schil. Pel de uien en snipper ze.

  2. 2

    Verhit de olie in een pan. Bak daarin de uien glazig. Voeg de spekjes toe en bak verder tot de uien en het spek goudbruin zijn.

  3. 3

    Laat de ovengrill goed heet worden.

  4. 4

    Snij de kaas in plakjes. Plet de peperkorrels. Giet de aardappelen af en pel ze. Snij ze in dikke plakken.

  5. 5

    Stel de tartiflette samen: leg afwisselend een laag aardappelen, een beetue ui-spek-mengsel en enkele plakjes kaas op elkaar; eindig in elk geval met plakjes kaas. Laat gratineren onder de ovengrill en serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de aardappelen en kook ze gaar in de schil. Pel de uien en snipper ze.

  2. 2

    Verhit de olie in een pan. Bak daarin de uien glazig. Voeg de spekjes toe en bak verder tot de uien en het spek goudbruin zijn.

  3. 3

    Laat de ovengrill goed heet worden.

  4. 4

    Snij de kaas in plakjes. Plet de peperkorrels. Giet de aardappelen af en pel ze. Snij ze in dikke plakken.

  5. 5

    Stel de tartiflette samen: leg afwisselend een laag aardappelen, een beetue ui-spek-mengsel en enkele plakjes kaas op elkaar; eindig in elk geval met plakjes kaas. Laat gratineren onder de ovengrill en serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.