Recept

Varkensgebraad met cider en appeltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met witloofsalade en kroketjes

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschaal in met olie.

  2. 2

    Schil de appelen en snij ze in kwartjes. Pel en snipper de ui fijn.

  3. 3

    Stoof de uisnippers glazig in olie en neem ze weer uit de pan. Bak in dezelfde pan het gebraad rondom aan. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Doe het gebraad in de ovenschaal en leg er de uitjes en appel rond. Bestrooi het vlees met tijmblaadjes, leg er botervlokjes op en schenk er de cider bij. Zet 1 uur in de oven, en overgiet geregeld met het braadvocht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Varkensgebraad met cider en appeltjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschaal in met olie.

  2. 2

    Schil de appelen en snij ze in kwartjes. Pel en snipper de ui fijn.

  3. 3

    Stoof de uisnippers glazig in olie en neem ze weer uit de pan. Bak in dezelfde pan het gebraad rondom aan. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Doe het gebraad in de ovenschaal en leg er de uitjes en appel rond. Bestrooi het vlees met tijmblaadjes, leg er botervlokjes op en schenk er de cider bij. Zet 1 uur in de oven, en overgiet geregeld met het braadvocht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!