Varkensgebraad met cider en appeltjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkensgebraad met cider en appeltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met witloofsalade en kroketjes

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschaal in met olie.

  2. 2

    Schil de appelen en snij ze in kwartjes. Pel en snipper de ui fijn.

  3. 3

    Stoof de uisnippers glazig in olie en neem ze weer uit de pan. Bak in dezelfde pan het gebraad rondom aan. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Doe het gebraad in de ovenschaal en leg er de uitjes en appel rond. Bestrooi het vlees met tijmblaadjes, leg er botervlokjes op en schenk er de cider bij. Zet 1 uur in de oven, en overgiet geregeld met het braadvocht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschaal in met olie.

  2. 2

    Schil de appelen en snij ze in kwartjes. Pel en snipper de ui fijn.

  3. 3

    Stoof de uisnippers glazig in olie en neem ze weer uit de pan. Bak in dezelfde pan het gebraad rondom aan. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Doe het gebraad in de ovenschaal en leg er de uitjes en appel rond. Bestrooi het vlees met tijmblaadjes, leg er botervlokjes op en schenk er de cider bij. Zet 1 uur in de oven, en overgiet geregeld met het braadvocht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.